Кульки пшеничні

Сухі сніданки екструдовані. Кульки пшеничні.

шарики2

Продукт екструзійної технології, виготовлений у вигляді кульок з борошна пшеничного вищого сорту.

Зовнішній вигляд – різні за розміром і формою кульки сферичної форми розміром від 2 до 5 мм.

Колір – від білого до кремового різних відтінків.

Структура –  хрустка, пориста, не груба.

Смак і запах – властивий нормальному для борошна, без кислуватого і гіркуватого присмаку. Сторонні присмак і запах не допускаються.

Інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність в 100г продукту: білки -11,4г, жири – 1,4г, вуглеводи – 72,7г, енергетична цінність 356ккал.

ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ
Параметри Норма
Масова частка вологи,% не більше, % 8,0
Масова частка бою, який не відповідає нормі,%, не більше 10,0
Масова частка металомагнітних домішок (розмір окремих часток не більше ніж 0,3 мм в найбільшому лінійному вимірі),%, не больее 3*10-4

Залишкова кількість солей важких металів, (згідно МБТіСН № 5061-89), і радіонуклідів (згідно ГН 6.6.1.1-130-2006), в нормі.

Мінімальний термін зберігання продукту, фасованого:

1) в пакети з повітронепроникних матеріалів – 6,0 місяців;

2)  в інші види упаковки – 4,0 місяця.

Продукт зберігають в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не заражені шкідниками хлібних запасів, при температурі не вище 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Застосування: продукт може застосовуватися при виробництві в якості наповнювачів або добавок з різними функціональними властивостями – вологоутримуючими, жіроудержівающімі і іншими (в якості наповнювача в пралінових і кремових цукерках); в якості декоративної посипки при виробництві цукерок, шоколадно – вафельних тортів, батончиків, кексів, печива, зефіру, морозива та інших видів виробів.