Кульки Рисові
Сухі сніданки екструдовані. кульки рисові
Продукт екструзійної технології, виготовлений у вигляді кульок з рисової муки.
Зовнішній вигляд – різні за розміром і формою кульки сферичної форми розміром від 2 до 5 мм.
Колір – від білого до кремового різних відтінків.
Структура – хрустка, пориста, не груба.
Смак і запах -властивий нормальному для борошна, без кислуватого і гіркуватого присмаку. Сторонні присмак і запах не допускаються.
Інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність в 100г продукту: білки -7,5г, жири – 1,1 г, вуглеводи – 76,4, енергетична цінність 352ккал.
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ | |
Параметри | Норма |
Масова частка вологи,% не більше | 8,0 |
Масова частка бою, який не відповідає нормі,%, не більше | 10,0 |
Масова частка металомагнітних домішок (розмір окремих часток не більше ніж 0,3 мм в найбільшому лінійному вимірі),%, не більше | 3*10-4 |
Залишкова кількість солей важких металів, (згідно МБТіСН № 5061-89), і радіонуклідів (згідно ГН 6.6.1.1-130-2006), в нормі.
Мінімальний термін зберігання продукту, фасованого:
1) в пакети з повітронепроникних матеріалів – 6,0 місяців;
2) в інші види упаковки – 4,0 місяця.
Продукт зберігають в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не заражені шкідниками хлібних запасів, при температурі не вище 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Застосування: продукт може застосовуватися при виробництві в якості наповнювачів або добавок з різними функціональними властивостями вологоутримуючими, жіроудержівающімі і іншими (в якості наповнювача в пралінових і кремових цукерках); в якості декоративної посипки при виробництві цукерок, шоколадно – вафельних тортів, батончиків, кексів, печива, зефіру, морозива та інших видів виробів.